Retourneren

Alle artikelen die je bestelt via deze website kun je retourneren of ruilen. Als je het product wilt ruilen voor een ander product, stuur het ontvangen item dan terug en plaats een nieuwe order.

Wanneer wij jouw item terug gestuurd krijgen, storten wij het aankoopbedrag van het product binnen 10 werkdagen terug op je bankrekening. Mits het product ongebruikt is en met de originele labels nog eraan vast.

Wijze van retourneren of ruilen

Stuur ons een retour/ruilverzoek via email (hallo@pakkembeet.nl). Vermeldt daarin dat je graag het product wilt retourneren. Vul daarnaast ook het retourformulier in die je bij het artikel hebt gekregen. Retourneer het artikel uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst in originele verpakking met het ingevulde retourformulier. Stuur het product voldoende gefrankeerd naar:

Pakkembeet – Retouren
Bos en Lommerplein 56
1055 EK, Amsterdam

Beschadigde en gebruikte producten kunnen wij niet terug nemen. Als je kiest voor verzending via PostNL let dan op dat je het pakket gefrankeerd verstuurt. Ongefrankeerde zendingen of post onder rembours kunnen wij niet accepteren.

Heb je een Pakkembeet product gekocht en opgehaald bij Raibu Store, Jan van Galenstraat 125 in Amsterdam, dan kan je deze binnen 14 dagen vanaf de dag van aankoop in de winkel ruilen of retourneren.

Kosten retourzending

Kosten die zijn gemaakt voor het retourneren van artikelen (bijv. via post of transportbedrijf), komen voor rekening van de afzender. Deze zullen niet worden vergoed door Pakkembeet.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Laat het ons weten via hallo@pakkembeet.nl